Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή δράση στο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή δράση στο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή δράση στο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η φετινή δράση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου “Τάσος Μητσόπουλος” για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023.

Το θέμα της φετινής ανοικτής συζήτησης με τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Λυκείου, ήταν η χρήση ηλεκτρικών σκούτερ, οικανόνες και κανονισμοί σύμφωνα με τους νόμους της Κύπρου και ηεπίδρασή τους στην πρωτοβουλία «εξοικονόμηση ενέργειας».

Οι μαθητές “βομβάρδισαν” με ερωτήσεις τους προσκεκλημένους, έθεσαν αιτήματα και προβληματισμούς, εξέφρασαν παράπονα, κατέθεσαν προτάσεις και έγιναν συμμέτοχοι στην διαδικασία λήψης αποφάσεων για το μέλλον των μετακινήσεων όχι μόνο στην Αραδίππου, αλλά και σε όλη την Κύπρο.

 

 

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, η εθνική συντονίστρια Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Βάνα Γκάνια, και ο Operations Manager της Scroll Cyprus Γρηγόρης Κονονένκο, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με μήνυμά του ο Πρόεδρος Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Αραδίππου, Νικόλας Κάρουλας.

Send this to a friend