Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση: «Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις αρκετά: Η ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας»
Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση:  «Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις αρκετά: Η ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας»

Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση: «Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις αρκετά: Η ψυχική υγεία στο χώρο εργασίας»

Το EUROPE-DIRECT Δήμου Λάρνακας (https://eudirectlarnaca.eu/) και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σας προσκαλούν σε μια ανοικτή συζήτηση για τα θέματα ψυχικής υγείας και τις επιπτώσεις στον χώρο εργασίας.

Είναι η πρώτη φορά που ανοίγεται ο διάλογος για τα θέματα ψυχικής υγείας και τις συνέπειες στην καθημερινότητα των εργαζομένων, όπως επίσης και στο κόστος που προκύπτει από την μη ανάληψη δράσης. Η τεράστια αύξηση της χρήσης αντικαταθλιπτικών, καθώς και του εργασιακού άγχους, αποτελεί ζήτημα καίριας σημασίας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, πριν εξελιχθεί σε μια νέα μορφή πανδημίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ευρωβουλευτή κ. Λουκά Φουρλά, κύριος εισηγητής του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων για το 2023 και υποστηρίζεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας, Λεωφ. Φανερωμένης 62, 6025, Λάρνακα το ερχόμενο Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ 10:00-12:00 το πρωί.

Οι παρευρισκόμενοι/παρευρισκόμενες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης. Περισσότερες λεπτομέρειες στο 24620993.

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] μέχρι και την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Send this to a friend