Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εκδήλωση διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ με την Μπέσσυ Αργυράκη
Εκδήλωση διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ με την Μπέσσυ Αργυράκη

Εκδήλωση διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ με την Μπέσσυ Αργυράκη

 

 

Εκδήλωση διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 με κεντρική τραγουδίστρια την Μπέσσυ Αργυράκη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διαφώτισης του κοινού, με κύριο στόχο τη καταπολέμηση του στίγματος και της προκατάληψης.

Επίσης, μέσα από μικρές ή μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις, γίνεται προσπάθεια όπως προσφερθούν ώρες αναψυχής και διασκέδασης στα μέλη του συνδέσμου δίνοντας το έναυσμα και το κάλεσμα να δραστηριοποιηθούν.

 

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο σωματείο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ.

Παγκύπριος Όμιλος Ελπιδοφόρος

Ο Παγκύπριος Όμιλος ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί μία από τις λίγες γνήσιες φωνές των ατόμων με χρόνιες ψυχικές παθήσεις / ψυχικές αναπηρίες.

Η ιδιαιτερότητα που τον χαρακτηρίζει είναι το γεγονός ότι τα μέλη του είναι άτομα με ψυχικές παθήσεις, είτε είναι ήπιας, είτε σοβαρής μορφής.

Πιστεύουμε ότι η φωνή μας πρέπει να ακούγεται καθώς επίσης η γνώμη και η άποψη μας θα πρέπει και να λαμβάνονται υπόψη από τη πολιτεία, σε θέματα που μας αφορούν άμεσα, είτε αυτό έχει σχέση με την υγεία μας, τη θέση μας στη κοινωνία είτε στον εργασιακό χώρο.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη βοήθεια των ειδικών γιατρών, ψυχολόγων και ψυχιάτρων, με την σωστή φαρμακευτική αγωγή και τη κατάλληλη απασχόληση, στο μέτρο που μας επιτρέπεται, σε ένα φιλικό και υγιές περιβάλλον, μπορούμε να είμαστε λειτουργικοί, δημιουργικοί και χρήσιμοι στη κοινωνία.

Κύριος στόχος μας, είναι η εξάλειψη του στίγματος και της προκατάληψης που μας συνοδεύει και ζητάμε να μας δοθούν ίσες ευκαιρίες για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε μέσα σε ένα πλαίσιο σεβασμού και αλληλοκατανόησης.

Η φωνή μας, ενωμένη και με άλλες ευάλωτες ομάδες λέει ξεκάθαρα:

Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς.

Send this to a friend