Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πάνω από 300 κλήσεις στο 1430, για απορίες σχετικά με την κατάταξη της 2023 ΕΣΣΟ
Πάνω από 300 κλήσεις στο 1430, για απορίες σχετικά με την κατάταξη της 2023 ΕΣΣΟ

Πάνω από 300 κλήσεις στο 1430, για απορίες σχετικά με την κατάταξη της 2023 ΕΣΣΟ

 

 

Ομαλά συνεχίζεται η κατάταξη των νεοσυλλέκτων, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, σημειώνοντας ότι αυτή θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου και στην Πάφο στις 13 Ιουλίου.

Στη συνέχεια ο κ. Στυλιανού αναφέρθηκε στο 1430, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η τηλεφωνική γραμμή δέχθηκε πάνω από 300 κλήσεις.

Το 1430 ανταποκρίνεται όλες τις μέρες. Για να καταλάβετε το 1430 το Σαββατοκύριακο δέχθηκε πάνω από 300 κλήσεις. Κάποιες ήταν χαμένες κλήσεις, τις οποίες κάλεσε πίσω, κάποιες δεν κατάφεραν να καλέσουν πίσω οι λειτουργοί.

 

Σχολιάζοντας τις εξόδους που θα δοθούν, διευκρίνισε ότι από σήμερα οι νεοσύλλεκτοι που κατατάγηκαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα τοποθετηθούν στο πρόγραμμα διανυκτερεύσεων των Μονάδων τους.

Τα απαραίτητα για την κατάταξη

Ο κ. Στυλιανού είπε ότι οι νεοσύλλεκτοι πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα ρούχα και υλικά  που έχουν χρεωθεί, για να ελεγχθούν ξανά αν έχουν δοθεί σωστά, τονίζοντας ότι υπάρχει αρκετός χώρος για ασφαλή φύλαξη εντός των Μονάδων.

Ερωτηθείς σχετικά με το πόσα χρήματα δύναται να έχουν μαζί τους οι νεοσύλλεκτοι , ξεκαθάρισε ότι το ποσό των χρημάτων είναι δική τους επιλογή. Εξήγησε ότι οι Μονάδες παρέχουν στέγη και τροφή και έγκειται στον κάθε στρατιώτη αν θέλει να πάρει κάτι από το Κέντρο Ψυχαγωγίας της Μονάδας για να συμπληρώσει τη διατροφή του.

Κληθείς να σχολιάσει την ευνοϊκή μεταχείριση των αθλητών, διευκρίνισε ότι ο ΚΟΑ ετοιμάζει σχετικό κατάλογο με τους αθλητές.

Εμείς δεν έχουμε κάποιο λόγο στο κατάλογο, στο ποιος θα συμπεριληφθεί σε αυτόν. Ο κατάλογος έρχεται. Το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΚΟΑ είναι εκεί και εμείς απλά τον εφαρμόζουμε. Η λίστα πρέπει να έχει συμφωνημένο αριθμό, την οποία υλοποιούμε.

Τόνισε ότι οι αθλητές δηλώνονται από τις ομάδες και τις ομοσπονδίες στις οποίες συμμετέχουν στον ΚΟΑ, ο οποίος ετοιμάζει σχετικό κατάλογο και  τον αποστέλλει στο ΥΠΑΜ.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend