Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ακαδημαϊκές υποτροφίες από τη NAGA Pay και το Alexander College
Ακαδημαϊκές υποτροφίες από τη NAGA Pay και το Alexander College

Ακαδημαϊκές υποτροφίες από τη NAGA Pay και το Alexander College

 

 

Η NAGA Pay, η κορυφαία εφαρμογή ψηφιακών χρηματοοικονομικών και το Alexander College, ένα από τα πρωτοπόρα ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Κύπρο, ανακοινώνουν την χορήγηση υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η συμφωνία ανάμεσα στη NAGA Pay και το Alexander College για τηχορήγηση ακαδημαϊκών υποτροφιών αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της εκπαίδευσης και της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας μεταξύ των νέων ενώ την ίδια ώρα αντανακλά τη δέσμευση της NAGA Pay και του Alexander College για την προσφορά στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η NAGA Pay και το Alexander College θα προσφέρουν 4 πλήρεις υποτροφίες για όλη τη διάρκεια των σπουδών (όλα τα ακαδημαϊκά έτη), καθώς και 20 υποτροφίες ύψους 50% για το επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Οι υποτροφίες αυτές θα απονεμηθούν σε άτομα με εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις, τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Αυτή η συνεργασία ανάμεσα στη NAGA Pay και το Alexander College στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων και την προώθηση των εκπαιδευτικών ευκαιριών.

 

Οι υποτροφίες θα είναι διαθέσιμες για τους ακόλουθους κλάδους:

  • BDes Fashion
  • BDes Graphic Design
  • BDes Interior
  • BDes Photography
  • BSc Computer Science with Gaming Development
  • BSc Hospitality Management
  • LLB Law
  • BSc Business Management
  • BSc Accounting and Finance

«Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Alexander College για την παροχή αυτών των υποτροφιών», δήλωσε η Public Affairs Consultant της NAGA Pay Γωγώ Αλεξανδρινού. «Η εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των νέων και μέσω αυτής της πρωτοβουλίας στοχεύουμε στην υποστήριξη και προώθηση των ευκαιριών τους».

Από το Alexander College, ο Διευθυντής Άντης Λόππας, σχολίασε: «Ευχαριστούμε θερμά την NAGA Pay για αυτήν την κοινή εταιρική δράση για την υποστήριξη των φοιτητών στην κοινότητά μας. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει σε νέα άτομα, των οποίων οι ικανότητες και αφοσίωση αξίζουν αναγνώρισης, να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση και να πετύχουν τους στόχους τους».

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τα διάφορα ακαδημαϊκά προγράμματα μέσω της ιστοσελίδας του Alexander College (www.alexander.ac.cy). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υποτροφίες και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο https://alexander.ac.cy/naga-pay/

Σχετικά με την NAGA Pay

Η NAGA Pay είναι η απόλυτη εφαρμογή χρημάτων, όπου μπορείτε να λαμβάνετε έως και 3% επιστροφή μετρητών σε Bitcoin στις καθημερινές σας αγορές! Σας προσφέρει δωρεάν IBAN με χρεωστική κάρτα Crypto, εξουσιοδοτημένη από τη VISA, χωρίς ετήσια τέλη. Με μια γρήγορη και απρόσκοπτη διαδικασία εγγραφής, η NAGA Pay σας επιτρέπει να πληρώνετε οπουδήποτε με κρυπτονομίσματα ή ευρώ και να κάνετε ανάληψη μετρητών χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα ή ευρώ σε οποιοδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως.

Μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής για κινητά μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, να επενδύσετε σε μετοχές, να πληρώσετε με κρυπτονομίσματα ή ευρώ και να απολαύσετε επιστροφή μετρητών σε Bitcoin, να κάνετε πληρωμές Sepa, να στείλετε χρήματα σε φίλους, να συστήσετε φίλους, ώστε και οι δύο να λάβετε 10 ευρώ σε Bitcoin, να συμμετέχετε στις διεθνείς αγορές και πολλά άλλα — όλα από το κινητό σας!

Σχετικά με το AlexanderCollege

Το Alexander College είναι ένα εγνωσμένου κύρους εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κύπρο που έχει αποκτήσει αναγνώριση για τη συνεχή του συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η συνεργασία έχει επιτρέψει στο Alexander College να προσφέρει πτυχία υψηλής ποιότητας από το Ηνωμένο Βασίλειο στους φοιτητές στην Κύπρο, παρέχοντάς τους εξαιρετικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες κοντά στο σπίτι τους.

Η συνεργασία ανάμεσα στο Alexander College και το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church επήλθε το 2019 με στόχο να φέρει το εκλεκτό βρετανικό σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο. Μέσω της προσφοράς πτυχίων από το Ηνωμένο Βασίλειο, η συνεργασία διασφαλίζει ότι οι φοιτητές στην Κύπρο έχουν πρόσβαση σε διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα.

Ένα από τα κύρια οφέλη αυτής της συνεργασίας είναι ότι οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Alexander College μπορούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο προπτυχιακών σπουδών από το Ηνωμένο Βασίλειο σε μόλις τρία χρόνια και χωρίς την ανάγκη να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Αυτό παρέχει μια βολική και οικονομική επιλογή για τους φοιτητές από την Κύπρο που επιθυμούν να ακολουθήσουν βρετανική εκπαίδευση ενώ παραμένουν στην Κύπρο. Η συνεργασία επιτρέπει στους φοιτητές να σπουδάζουν για τα ίδια πτυχία που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church, αλλά με το πλεονέκτημα της παρακολούθησης μαθημάτων τοπικά.

Τα βρετανικά πτυχία που προσφέρονται από το Alexander College έχουνσχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα αυστηρά ακαδημαϊκά πρότυπα που έχει θέσει το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church, διασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές λαμβάνουν μια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Send this to a friend