Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τελέστηκε στα Λιβάδια Λάρνακας εσπερινός για το Άξιον Εστί στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών από το ομώνυμο Φιλανθρωπικό Σωματείο
Τελέστηκε στα Λιβάδια Λάρνακας εσπερινός για το Άξιον Εστί στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών από το ομώνυμο Φιλανθρωπικό Σωματείο

Τελέστηκε στα Λιβάδια Λάρνακας εσπερινός για το Άξιον Εστί στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών από το ομώνυμο Φιλανθρωπικό Σωματείο

 

 

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε και φέτος ο εσπερινός (εκ μεταθέσεως), επί ευκαιρία της Εορτής της Παναγίας Αξιον Εστί στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών απο το ομώνυμο Φιλανθρωπικό Σωματείο, σε συνεργασία με τούς τρείς Ιερούς Ναούς και τον Δήμο Λιβαδιών.

Ακολούθησε περιφορά της Εικόνας με συνοδεία την Φιλαρμονική του Δήμου Λιβαδιών με μαέστρο τον Παντελή Σταύρου και Φιλανθρωπικό Παζαράκι.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην ίδια εκλησία. Και στίς δύο ακολουθίες συμμετείχε ως Εκπρόσωπος του Ιερού Παντοκρατορινού Κελίου Αξιον Εστί Αγίου Όρους ο Κύπριος Μεγαλόσχημος μοναχός Πάτερ Ισίδωρος.

 

Στον εσπερινό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντρέας Χαραλάμπους, Χάρης Κίτσιος, Νίκος Γιαννακού, Φρόσω Αντωνίου και Αναστασία Αντρέου.

Mετά την Θεία Λειτουργία έγινε η κλήρωση του λαχείου με δώρο μια ψηφιδωτή Εικόνα της Παναγίας Αξιον Εστί αξίας €300, προσφορά της Αντρης Δημητρίου εις μνήμη του γιού της Μάριου. Τυχερός λαχνός 0486.

Send this to a friend