Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Εθνικός τίμησε τους Κύπριους προπονητές σε μία όμορφη εκδήλωση
Ο Εθνικός τίμησε τους Κύπριους προπονητές σε μία όμορφη εκδήλωση

Ο Εθνικός τίμησε τους Κύπριους προπονητές σε μία όμορφη εκδήλωση

 

 

Η πίκρα της προσφυγιάς μπορεί να τρώει τα σωθικά του Εθνικού Άχνας, όμως στο Δασάκι δεν ξεχνούν όσους έχουν προσφέρει στην ομάδα. Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση η διοίκηση του Εθνικού τίμησε όλους τους Κύπριους προπονητές οι οποίοι πρόσφεραν και έβαλαν το λιθαράκι τους για να βρίσκεται σήμερα εν ζωή η προσφυγική ομάδα της Άχνας.

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα το οποίο επιμελήθηκε ο Σάββας Κοσιάρης και καθήλωσε τους 150 περίπου παρευρισκόμενους.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο υπεραθλητής Παναγιώτης Πιερή που ήταν και εκ των ιδρυτών του Εθνικού και ο Κώστας Πιερή οι οποίοι διετέλεσαν και προπονητές της προσφυγικής ομάδας.

 

Βραβεύτηκαν επίσης οι Ανδρέας Μουσκάλης, Ανδρέας Κισσονέργης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Πανίκος Ορφανίδης, Τάκης Αντωνίου, Νίκος Ανδρονίκου, Τόζα Σάμπουριτς, Πανίκκος Γερμανός, Σπύρος Χρυσοστόμου, Σπύρος Καστάνας, Στάθης Κκολός, Απόστολος Μακρίδης, Γιώτης Εγκωμίτης, Μπόρτσε Τζιούρεφ και Ντράγκοσλαβ Μούσιτς.

Ιδιαίτερη ήταν η ομιλία του Ανδρέα Μουσκάλλη ο οποίος μάλιστα χάρισε κασκόλ του Εθνικού στον σύλλογο, το οποίο του το είχε χαρίσει οπαδός σε εποχή επιτυχιών, ενώ δώρισε και αρχειακό υλικό από τις προπονήσεις αλλά και από αποκόμματα εφημερίδων της εποχής που διετέλεσε προπονητής.

Τιμήθηκαν επίσης οι δημοσιογράφοι Σάββας Κοσιάρης, Άκης Κυριάκου, Ανδρέας Πογιατζής και Παναγιώτης Φελούκας, ο για επί σειρά ετών έφορος της ομάδας Δημήτρης Ζωγράφου και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης για την προσφορά του.

Μέσα απ’ αυτή την εκδήλωση ο Εθνικός έδειξε ότι ξέρει να τιμά όσους έχουν προσφέρει στην ομάδα, ένωσε γενιές και έστειλε το μήνυμα ότι ο Κύπριος προπονητής έχει και παρόν και μέλλον.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend