Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η επίσκεψη της κ. Άννας Χαριδήμου στον Απόστολο Ανδρέα, ποιούς συνάντησε και το μεγάλο της παράπονο…
Η επίσκεψη της κ. Άννας Χαριδήμου στον Απόστολο Ανδρέα, ποιούς συνάντησε και το μεγάλο της παράπονο…

Η επίσκεψη της κ. Άννας Χαριδήμου στον Απόστολο Ανδρέα, ποιούς συνάντησε και το μεγάλο της παράπονο…

 

 

Η αγαπητή μας συμπολίτισσα (πρόσφυγας από το Ριζοκάρπασο) και σε όλους γνωστή η κ.Άννα Χαριδήμου επισκέφθηκε προ ημερών το Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα και συναντήθηκε μάλιστα με τον Πάτερ Ζαχαρία που για 49 ολόκληρα χρόνια συντηρεί τον Χριστιανισμό στην κατεχόμενη γη μας αλλά και τον Πάτερ Γεώργιο Κούρρη… 

Η ανάρτηση της στα ΜΚΔ: 

“Στο κατεχώμενο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα, στο ανατολικότερο άκρο του Ελληνισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκεί που από το 1974 νυκτοξημερώνεται το μυαλό και η ψυχή μου, χθες βρέθηκα για λίγες ώρες και σωματικά.
Συνάντησα πρόσωπα σεβαστά και αγαπημένα μου,τον Πάτερ Ζαχαρία, που για 49 τώρα χρόνια φιλάει Θερμοπύλες και συντηρεί τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό στην κατεχόμενη γη μας.
Και τον Πάτερ Γεώργιο Κούρρη,ένα ακόμα σεβαστό και αγαπητό Ιερέα που μας φιλοξένησε και μας ξενάγησε στις εκκλησίες της Πλατανιστάσας που χθες βρέθηκε εκεί σαν ξένος στη δική του γη, με βουρκωμένα μάτια και αιμορραγούσα ψυχή για να προσκυνήσει τον, των Αποστόλων ,Πρωτόκλητο Ανδρέα.
Λυπήθηκα πολύ που δεν είχα την δυνατότητα να τον φιλοξενήσω και εγώ στο σπίτι μου στο Ριζοκάρπασο γιατί τώρα στο σπίτι μου κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι κατακτητές…”
Η κ.Άννα πρόκειται για μία γυναίκα ιδιαίτερα αγαπητή, που φωτίζει τις ψυχές άλλων ανθρώπων με το θάρρος, την προσπάθεια και τη θέλησή της για μια ευτυχισμένη ζωή, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του ύψους της και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πάντα στην πρώτη γραμμή των αντικατοχικών εκδηλώσεων και δίπλα στον συνάνθρωπο, η κυρία Άννα Χαριδήμου συγκινήσει και εμπνέει…

Send this to a friend