Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ με Στέλιο Διονυσίου και Σάσα Μπάστα
17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ με Στέλιο Διονυσίου και Σάσα Μπάστα

17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ με Στέλιο Διονυσίου και Σάσα Μπάστα

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί φέτος το 17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας στην αυλή του ‘Α Δημοτικού Σχολείου Ορμήδειας το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022

Ο Όμιλος γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια ζωής και έχει ετοιμάσει ένα όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για όλους. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00 με Μουσικοχορευτική Περιδιάβαση Κύπρου – Ελλάδας – Μικρά Ασίας. Σκοπός του πρώτου μέρους του Φεστιβάλ είναι η διάδοση και διατήρηση των πολιτιστικών μας παραδόσεων μέσα από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που θα ετοιμάσουν τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας, Διγενή Ορόκλινης και του Πολιτιστικού Ομίλου «Η Παράδοση» Λιοπετριού. Συνολικά θα λάβουν μέρος πέραν των 100 χορευτών και μουσικών.

Οι επισκέπτες θα καλωσορίζονται με Κυπριακά Παραδοσιακά Προϊόντα

Στις 21:00 θα ακολουθήσει συναυλία με τους Στέλιο Διονυσίου, ΣάσαΜπάστα και Αγνή Καλουμένου.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 99 130 418 | ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ και 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: *H προπώληση αρχίζει την Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022

  • ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ (Δρόμος Ορμήδειας – Δεκέλειας)
  • KALL-ENI CITY GAS STATION (Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, Λάρνακα)
  • CopycentrerAgioiAnargiroi (Λάρνακα)
  • ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΣΙΑΚΚΟΥΡΜΑΣ (Παραλίμνι)

Το 17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια από τις καθιερωμένες Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο πλαίσιο τον πολιτιστικών δράσεων του ομίλου με στόχο τη διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και λαϊκής παράδοσης του τόπου μας. Επίσης ενισχύονται οι πολιτιστικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής.

 

Send this to a friend