Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Προσπάθησαν να απαγάγουν γυναίκα στη Λεμεσό, τους σταμάτησε πολίτης
Προσπάθησαν να απαγάγουν γυναίκα στη Λεμεσό, τους σταμάτησε πολίτης

Προσπάθησαν να απαγάγουν γυναίκα στη Λεμεσό, τους σταμάτησε πολίτης

Σε συναγερμό έθεσε χθες βράδυ την Αστυνομία πληροφορία που έλαβε από πολίτη για απόπειρα απαγωγής γυναίκας από τέσσερα πρόσωπα στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ, η Αστυνομία Λεμεσού ειδοποιήθηκε ότι στην προσπάθεια τεσσάρων προσώπων να απαγάγουν γυναίκα, πολίτης επενέβη και τους απέτρεψε.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου εντόπισαν την 34χρονη γυναίκα και τους τέσσερις αλλοδαπούς που προσπάθησαν να την απαγάγουν .

Η  34χρονη γυναίκα εξήγησε στις Αρχές ότι λίγο νωρίτερα είχε δεχθεί τηλεφώνημα από γυναίκα ομοεθνή της, που της ζητούσε να συναντηθούν με πρόφαση ότι θα αγόραζε κρέμες προσώπου.

Όταν η ίδια μετέβη στο σημείο που είχε συμφωνηθεί για την συνάντηση τους, τέσσερα πρόσωπα προσπάθησαν να την απαγάγουν, δένοντας την με σχοινί ενώ αφού την φίμωσαν, την τράβηξαν μέχρι το αυτοκίνητο.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, τα πρόσωπα έγιναν αντιληπτά από πολίτη που κάλεσε την Αστυνομία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει έγκαυμα τριβής στην ωμοπλάτη και ακολούθως απολύθηκε. Εναντίον της εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνελήφθη.

Οι τέσσερις άνδρες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενοι, έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς. Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Πηγή: AlphaNews

 

Send this to a friend