Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Κωνσταντίνος Αθανασίου στο LarnakaOnline: “Ο ΟΚΥΠΥ θα διερευνήσει το περιστατικό με το χαμό της 42χρονης Μαρίας από τη Λάρνακα
Κωνσταντίνος Αθανασίου στο LarnakaOnline: “Ο ΟΚΥΠΥ θα διερευνήσει το περιστατικό με το χαμό της 42χρονης Μαρίας από τη Λάρνακα

Κωνσταντίνος Αθανασίου στο LarnakaOnline: “Ο ΟΚΥΠΥ θα διερευνήσει το περιστατικό με το χαμό της 42χρονης Μαρίας από τη Λάρνακα

 

 

Θλίψη και συγκλονισμός επικρατούν από χθες το βράδυ στη Λάρνακα με το άκουσμα του θανάτου της 42χρονης Μαρίας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας.

Η 42χρονη Μαρία Ακσού, μητέρα έξι παιδιών  με καταγωγή από το Κουρδιστάν, άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή (25/3) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη διακομίσθηκε στις Πρώτες Βοήθειες λόγω αδιαθεσίας, αλλά πριν προλάβει να εξεταστεί, δυστυχώς πέθανε.

 

 Σε επικοινωνία του LarnakaOnline με τον εκπρόσωπο τύπου του Υπουργείου Υγείας κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου μας ανέφερε ότι έχουν ζητήσει από τον ΟΚΥπΥ να διερευνήσει το θέμα.

Από πλευράς της Αστυνομίας μας έχει αναφερθεί ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία από τους οικείους της.

Σημειώνεται ότι από πλευράς ΟΚΥπΥ θα ακολουθήσει ανακοίνωση εντός της μέρας.

Η γιος της 42χρονης Μαρίας, σε ανάρτηση του στο facebook ανέφερε τα εξής,

«Η πολυαγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα Μαρία Ακσού έφυγε από την ζωή στίς 25 Μαρτίου 2022 για το αιώνιο ταξίδι στα 42 της χρόνια αφήνοντας πίσω της 6 παιδιά.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 29/03/2022 στον Ιερό Ναό Απόστολου Λουκά στην Αραδίππου η ώρα 16:00.
Καλό Παράδεισο μανούλα μας».

Send this to a friend