Home ΛΑΡΝΑΚΑ H ΓΟΔΗΣΥ Αθηένου δίπλα στη γυναίκα (φώτο)
H ΓΟΔΗΣΥ Αθηένου δίπλα στη γυναίκα  (φώτο)

H ΓΟΔΗΣΥ Αθηένου δίπλα στη γυναίκα (φώτο)

Η γυναίκα, η σύγχρονη γυναίκα είναι μια δυνατή αγωνίστρια η οποία εκπαιδεύεται, διεκδικεί και θυσιάζεται σε πολλούς τομείς και αυτό την κάνει ξεχωριστή και μοναδική. Είναι ταυτόχρονα σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, νοικοκυρά, νοσοκόμα και δίνει ζωή στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Η γυναίκα του σήμερα καλείτε να υπηρετήσει όλους τους πιο πάνω ρόλους τους οποίους επάξια φέρει εις πέρας. Δυστυχώς κάποιες ομάδες του σημερινού πληθυσμού συνεχίζουν να μην σέβονται την γυναίκα παρόλες τις συνεισφορές της και αυτό φαίνεται καθημερινά από τα διάφορα συμβάντα που μαστίζουν την κοινωνία μας. Κάποια από αυτά είναι οι κακοποιήσεις, οι παρενοχλήσεις, οι γυναικοκτονίες και οι βιασμοί.

Από πολύ παλιά οι γυναίκες βίωναν φυλετικές διακρίσεις και στερεοτυπικές αντιλήψεις. Τα στερεότυπα αυτά, προέκυψαν από τους παραδοσιακούς ρόλους των δυο φύλων, οι οποίοι ήθελαν τις γυναίκες να φροντίζουν το σπίτι και τους άνδρες να το στηρίζουν. Με το πέρασμα των χρόνων, σήμερα οι γυναίκες ακόμα και αν έρχονται αντιμέτωπες με φυλετικές διακρίσεις αποδεικνύουν τις ικανότητες τους τόσο σε ηγετικές θέσεις όσο και στην δημιουργία πρωτοποριακών γυναικείων οργανώσεων με απώτερο σκοπό να ακουστεί η φωνή τους και να προσφέρουν για το κοινό καλό.

Η ημέρα της γυναίκας μας υπενθυμίζει τι μπορούμε να κάνουμε, τι μπορούμε να καταφέρουμε, πόσο αξίζουμε και τι προσφέρουμε καθημερινά. Η γυναικά κρύβει μέσα της μια δυναμική ΚΥΡΙΑ την οποία μαθαίνει από μικρή ηλικία μέσω των βιωμάτων της. Αυτή την ημέρα δεν γιορτάζουμε αλλά υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας τι αξίζουμε. Η γυναίκα γιορτάζει, όχι μόνο στις 8 Μαρτίου αλλά καθημερινά επειδή αγωνίστηκε και αγωνίζεται, γιατί έχει άποψη και πολεμά για αυτή, γιατί το αξίζει.

 

 

Η ΓΟΔΗΣΥ ΑΘΗΕΝΟΥ αφουγκραζόμενη τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε όλη η ανθρωπότητα, πρόσφερε συμβολικό ποσό προς τον οργανισμό Europa Donna ως ελάχιστο δείγμα βοήθειας προς το θεάρεστο έργο που επιτελεί ο οργανισμός για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται κατά του καρκίνου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την γυναίκα μαχήτρια και την κάθε γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα.
” Η Τέχνη, η παράδοση, η πολιτική, η Αγάπη αλλά και η Ζωή…….ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ” (Θύμιος Καραισκος).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

Send this to a friend