Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Tommy Life: Στο Metropolis Mall απολαμβάνεις το shopping σου και τα παιδιά το παιχνίδι τους!
Tommy Life: Στο Metropolis Mall απολαμβάνεις το shopping σου και τα παιδιά το παιχνίδι τους!

Tommy Life: Στο Metropolis Mall απολαμβάνεις το shopping σου και τα παιδιά το παιχνίδι τους!

 

 

Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι πολύτιμος και οι υποχρεώσεις σου πολλές, έτσι θέλεις να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, για να μην γυρίζεις άσκοπα δεξιά και αριστερά!

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα, είναι πού να αφήσεις τα παιδιά, αφού το να συνδυάσεις το shopping έχοντας στο πλευρό σου τα λατρεμένα σου μωράκια είναι κυριολεκτικά ένας… άθλος!

Μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε την τέλεια λύση!

 

Στο Metropolis Mall μπορείς να απολαύσεις το shopping σου και τα παιδιά το παιχνίδι τους με ασφάλεια!

Στο νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας, θα ανακαλύψεις τον υπέροχο παιδότοπο Tommy Life, όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως να σκαλίσουν με πλαστελίνη, να φορέσουν φορέματα πριγκίπισσας και κοστούμια υπερήρωων, να γίνουν… γιατροί με τον Doc McStuffins, να επισκεφτούν το κουκλόσπιτο LOL και μετά να ταξιδέψουν στο Paw Patrol Station, αλλά και να οδηγήσουν Hot Wheels σε γραμμές και τρένα στο σιδηρόδρομο! Οι νταντάδες θα βρουν μια προσέγγιση σε κάθε παιδί!

Ο παιδότοπος Tommy Life είναι ένα μέρος όπου δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε μεταξύ της διασκέδασης των παιδιών σας και της δικής σας χαλάρωσης και αγορών.

Send this to a friend