Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σοβαρός τραυματισμός πεντάχρονου που έπεσε από το τρακτέρ του πατέρα του στη Κοφίνου
Σοβαρός τραυματισμός πεντάχρονου που έπεσε από το τρακτέρ του  πατέρα του στη Κοφίνου

Σοβαρός τραυματισμός πεντάχρονου που έπεσε από το τρακτέρ του πατέρα του στη Κοφίνου

 

 

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Παραλίγο τραγωδία χθες (8/2) το πρωί σε αγροτική περιοχή της Κοφίνου, όταν πεντάχρονο αγοράκι έπεσε από τρακτέρ και τραυματίστηκε σοβαρά. Το τρακτέρ ανήκει στον πατέρα του παιδιού.

Ο μικρός διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10.30π.μ. Ο 5χρονος βρισκόταν με τον πατέρα του σε αγροτική περιοχή, όταν σε κάποια στιγμή ανέβηκε στο τρακτέρ.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η πόρτα της καμπίνας άνοιξε και ο μικρός έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να κτυπήσει με το κεφάλι στον τροχό του οχήματος.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοφίνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του έγινε συρραφή των τραυμάτων που έφερε στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στον θώρακα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Στην περιοχή όπου έγινε το ατύχημα μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, οι οποίοι ξεκίνησαν εξετάσεις και ανακρίσεις για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 5χρονος έπεσε από το τρακτέρ και τραυματίστηκε.

Το αγροτικό όχημα παραλήφθηκε από την Αστυνομία για τις δέουσες εξετάσεις.

Send this to a friend