Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Φυλάκιση 28χρονου για λαθρεμπόριο μεταναστών
Λάρνακα: Φυλάκιση 28χρονου για λαθρεμπόριο μεταναστών

Λάρνακα: Φυλάκιση 28χρονου για λαθρεμπόριο μεταναστών

 

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα άνδρα ηλικίας 28 ετών, σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σχετικά με υπόθεση που αφορά υποβοήθηση υπηκόων τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ο άνδρας, ηλικίας τότε 27 ετών, κάτοικος Κύπρου εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, αριθμό προσώπων που εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος ύποπτος, “ανέκοψαν για έλεγχο μέλη τoυ ΟΠΕ – Ειδικών Καθηκόντων Πύλας, στην περιοχή Πύλας και Ορόκλινης, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021. Στο όχημα επέβαιναν άλλα πέντε πρόσωπα, υπήκοοι τρίτων χωρών, που από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία».

 

Η Αστυνομία οδήγησε τον «27χρονο και τα άλλα πέντε πρόσωπα στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, για να συνδράμουν στις αστυνομικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 27χρονος φέρεται να παρέλαβε τα πέντε πρόσωπα στις κατεχόμενες περιοχές και να τα μετέφερε με το όχημά του στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, όπου και ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα τον 28χρονο, σήμερα άνδρα, σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σχετικά με υπόθεση που αφορά υποβοήθηση υπηκόων Τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας”.

Send this to a friend