Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απειλητικά μηνύματα στον Λούκα Σωτηρίου
Απειλητικά μηνύματα στον Λούκα Σωτηρίου

Απειλητικά μηνύματα στον Λούκα Σωτηρίου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ακόμα ένας διαιτητής του κυπριακού ποδοσφαίρου βρέθηκε στο στόχαστρο των παρανόμων. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/11) άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην οικία και στο αυτοκίνητο του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, στην περιοχή Αραδίππου, καθώς και στην διπλανή οικία που ανήκει στα πεθερικά του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ίδιο τον διαιτητή στο ΤΑΕ Λάρνακας, το οποίο σε συνεργασία με την Αστυνομία Αραδίππου άρχισαν εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Όπως πληροφορούμαστε, οι δράστες ανέγραψαν διάφορα συνθήματα με σπρέι, απειλητικού περιεχομένου, στους τοίχους της κατοικίας των πεθερικών του, ενώ έριξαν και αβγά… Προκάλεσαν, επίσης, μικρή ζημιά στο αυτοκίνητο του διαιτητή.

 

 

Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του τοπικού αστυνομικού σταθμού που άρχισαν εξετάσεις. Η Αστυνομία προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κινήσεις των δραστών και αν είναι δυνατόν να γίνει αναγνώρισή τους.

Ο Λούκας Σωτηρίου έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας, αναφέροντας ότι τα απειλητικά συνθήματα που αναγράφηκαν σχετίζονται με την ενασχόλησή του με την κυπριακή διαιτησία. Ο Λ. Σωτηρίου διαιτήτευσε το περασμένο Σάββατο τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε διαιτητεύσει κάποιον αγώνα.

Send this to a friend