Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Έβαλε όπισθεν και συγκρούστηκε με το περιπολικό που τον καταδίωκε
Λάρνακα: Έβαλε όπισθεν και συγκρούστηκε με το περιπολικό που τον καταδίωκε

Λάρνακα: Έβαλε όπισθεν και συγκρούστηκε με το περιπολικό που τον καταδίωκε

Νεαρός ηλικίας 27 ετών συνελήφθη σήμερα στη Λάρνακα ως ύποπτος για σωρεία τροχαίων παραβάσεων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, εντόπισαν γύρω στις 03.40 σήμερα τα ξημερώματα όχημα να κινείται στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη Λάρνακα.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, αγνοώντας τα επαναλαμβανόμενα σήματα των αστυνομικών για να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του και σε κάποιο σημείο σταμάτησε εντός του κυκλικού κόμβου του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας.

Αμέσως, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και προσέκρουσε σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας προκαλώντας του ελαφρές ζημιές.

Στη συνέχεια ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Με τη βοήθεια επιπλέον περιπολικών το όχημα ανακόπηκε και ο οδηγός, ηλικίας 27 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ καταγγέλθηκε εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα ενώ όπως διαφάνηκε, το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Send this to a friend