Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ο Δήμος Λάρνακας έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα “Μένω Σπίτι” και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας
Ο Δήμος Λάρνακας έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα “Μένω Σπίτι”  και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας

Ο Δήμος Λάρνακας έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα “Μένω Σπίτι” και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, που έχει θέσει σε λειτουργία το πρόγραμμα “Μένω Σπίτι” και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας, έχει ανταποκριθεί και εξυπηρετήσει 160 περιπτώσεις και μεγάλο μέρος από αυτές εξυπηρετηθήκαν επαναληπτικά.

Όσο άφορα την Μεγάλη Εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν με επαναληπτικό εφοδιασμό όλες οι περιπτώσεις ανεξαιρέτως αναγκών.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, σε δημότες της Λάρνακας, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ή είναι άτομα 3ης ηλικίας που έχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν έχουν κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους άτομο για να τους βοηθήσει και δεν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

 

Το πρόγραμμα στήριξης λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκυρίακου και επίσημων αργιών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ., στα τηλέφωνα 24816568 και 97897694.

Παράλληλα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας έχει δεχτεί κάποιες νέες αιτήσεις και αφορούν συνδημότες μας οι οποίοι έχουν επηρεαστεί άμεσα λόγω της κατάστασης και για την περίοδο του Πάσχα, η καθιερωμένη διανομή τροφίμων στους κατόχους κάρτας (δικαιούχους) του, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 9.30 π.μ.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί δημόσια ξανά όλες τις εταιρείες, μονάδες και ανώνυμους συνδημότες μας οποίοι προσφέρουν με κάθε δυνατό τρόπο στηρίζοντας το κοινωνικό του έργο.

Επίσης, συγχαίρει όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό καθώς και τους Εθελοντές, οι οποίοι εργάζονται με συνέπεια και άμεσα ανταποκρινόμενοι βρίσκονται στο πλάι των δημοτών μας.

  

Send this to a friend