Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά… Πήγε ο πατέρας της να την σώσει και «κόλλησε» και ο ίδιος στη Λάρνακα!
Εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά… Πήγε ο πατέρας της να την σώσει και «κόλλησε» και ο ίδιος στη Λάρνακα!

Εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά… Πήγε ο πατέρας της να την σώσει και «κόλλησε» και ο ίδιος στη Λάρνακα!

 

 

Για μία ακόμα οι καταρρακτώδεις βροχές «έπνιξαν» τη Λάρνακα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οδηγοί.

Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στα ορμητικά νερά και κινδύνεψαν χθες βράδυ και στον παλιό δρόμο Ζυγίου. Γύρω στα μεσάνυχτα κοπέλα από τον Ψεματισμένο επέστρεφε από την εργασία της και στο σημείο όπου είχε κατεβεί ορμητικός ο ποταμός και ο δρόμος είχε κλείσει, το όχημα της εγκλωβίστηκε.

Η κοπέλα τηλεφώνησε για βοήθεια στον πατέρα της αλλά όταν έσπευσε επί τόπου, όχι μόνο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σώσει την κόρη του, εγκλωβίστηκε και ο ίδιος. Τηλεφώνησε τότε στην ΕΜΑΚ που έσπευσε επί τόπου και απεγκλώβισε τα δύο άτομα.

 

Στο μεταξύ και άλλος οδηγός κινδύνευσε ενώ οδηγούσε στον παλιό δρόμο Χοιροκοιτίας – Ψεματισμένου, την ώρα της κακοκαιρίας και ξαφνικά έπεσε μέσα στην τρύπα.

Η ΕΜΑΚ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ήταν επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να παρέχει βοήθεια σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα. Σε δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής επισήμως αναφέρεται ότι από τις 23.40 μέχρι τις 05.00 η ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε σε 4 ανταποκρίσεις για απεγκλωβισμό προσώπων από τα οχήματα τους στις περιοχές Χοιροκοιτία ,Ζύγι, Τόχνη και 3 αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημυρισμένα υποστατικά στις κοινότητες Άγιου Θεόδωρου, Ζυγίου και Καλαβασού.

 

Πηγή : Cyprus Times

Send this to a friend