Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Οπαδός της ΑΕΚ θα κινήσει αγωγή κατά της Αστυνομίας- Τον κτυπούσαν ενώ έψαχνε τον 16χρονο γιο του
Οπαδός της ΑΕΚ θα κινήσει αγωγή κατά της Αστυνομίας- Τον κτυπούσαν ενώ έψαχνε τον 16χρονο γιο του

Οπαδός της ΑΕΚ θα κινήσει αγωγή κατά της Αστυνομίας- Τον κτυπούσαν ενώ έψαχνε τον 16χρονο γιο του

 

 

Αγωγή κατά της Αστυνομίας για ξυλοδαρμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αναμένεται να κινήσει οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις συλληφθέντες πριν την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ ΑΕΚ, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Όταν άρχισαν τα επεισόδια, στις 3.40μ.μ., 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, 44χρονος Λαρνακέας που ήταν στις κερκίδες με τη σύζυγο του πίνοντας καφέ. Άκουσε ότι έξω από τη βόρεια κερκίδα υπήρχαν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ, και είχαν ξεσπάσει επεισόδια και ανησύχησε διότι ο γιος του 16χρόνων είναι στους οργανωμένους οπαδούς και βγήκε να τον αναζητήσει. Χωρίς να καταλάβει τι είχε συμβεί, ένας Αστυνομικός, όπως ανέφερε ο 44χρονος, άρχισε να τον κτυπάει. Η σύζυγος του που ανησύχησε για τον 44χρ και τον 16χρονο γιο τους, βγήκε και είδε τον Αστυνομικό να κακοποιεί τον 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη.

Λόγω των τραυμάτων, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα του αριστερού χεριού και μώλωπες στο στήθος. Σήμερα ο 44χρονος, δεν μπόρεσε να εργαστεί και είναι όπως ο ίδιος ανέφερε, σε κατάσταση σοκ. «Δεν είμαι Χούλιγκαν» είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας. «Είμαι οικογενειάρχης που πήγα να υποστηρίξω την ομάδα μου».

 

Ο 44χρονος έλαβε ήδη νομική συμβουλή και αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Αστυνομίας.

Send this to a friend