Στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου τιμάται ο ασκητής Όσιος Λάζαρος που αναστήθηκε δύο φορές
Μια ξεχωριστή θρησκευτική σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, όπου θα τελεστεί πρωινή Θεία Λειτουργία από τις 06:30 έως τις 08:30.
Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Λαζάρου του Γαλησιώτου, ενός σπουδαίου ασκητή της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο οποίος τιμάται για τον θαυματουργό βίο του, την ασκητική του ζωή και την ιδιαίτερη πνευματική του πορεία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο βίος του Οσίου Λαζάρου, καθώς, σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση, αναστήθηκε δύο φορές. Η ζωή και τα θαυμαστά γεγονότα που συνδέονται με τον Όσιο αποτελούν σημαντικό μέρος της ορθόδοξης αγιολογικής παράδοσης.
Οι πιστοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και να τιμήσουν τη μνήμη του Οσίου Λαζάρου είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν στον χώρο του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά.
Ημερομηνία: Σάββατο 7 Νοεμβρίου
Ώρα: 06:30 – 08:30 π.μ.
Τοποθεσία: Περιβόλι Αγίου Λαζάρου, Δρομολαξιά







