Μωυσέως: “Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, σε καλή στιγμή η διακοπή”
Στον Supersport 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε ο Λοΐζος Μωυσέως για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα.
Για τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας: «Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν μετά τις πρώτες αγωνιστικές μας. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε έβγαλε αντίδραση και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν είναι στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι που έχει ιδιαίτερο βάρος. Παίζει κι αυτό τον ρόλο του στη διαχείριση του παιχνιδιού και της συνέχειας. Ήταν Ξεμπούκωμα η νίκη στο ντέρμπι. Τώρα η διακοπή ήρθε σε καλή στιγμή μετά τη νίκη μας αυτήν».
Για την εικόνα των πρώτων αγωνιστικών: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν δεν νικούσαμε. Δεχτήκαμε κάποιες φάσεις αλλά καταφέραμε εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Διαβάσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου που δεν καθορίζει μόνο το δικό τους παιχνίδι αλλά και το δικό μας. Με βάση τον διαχειρισμό του παιχνιδιού. Χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε να χτυπήσουμε και η ομάδα το έκανε με επιτυχία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρξε μουρμούρα και είναι γεγονός όταν έχεις τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα λόγω της εξέλιξης των παιχνιδιών.
Η προσέγγιση κάθε αγώνα δεν έχει να κάνει με αισθήματα όπως η υπεροψία και η αλαζονεία. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας φέτος. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι η νίκη και κανένας άλλος συμβιβασμός. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Τα οικονομικά μας φέτος αξίζει να πούμε ότι είναι καλύτερα σε σχέση με τις περασμένες χρονιές. Δεν παίζουν βέβαια μόνο αυτά μπάλα. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και το έχει αποδείξει σε όλα τα έως τώρα παιχνίδια. Εμείς κάνουμε υπενθυμίσεις και καλέσματα».







