Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανόρθωση: Το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» είναι μονόδρομος
Ανόρθωση: Το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» είναι μονόδρομος

Ανόρθωση: Το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» είναι μονόδρομος

Να εκμεταλλευθεί την πολύ καλή ψυχολογία που έχει θέλει η Ανόρθωση και να φύγει νικήτρια από το γήπεδο «Αμμόχωστος» στο τοπικό ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Δυστυχώς για μία ακόμη χρονιά το Βαρωσιώτικο ντέρμπι γίνεται μακριά από τη φυσική του έδρα με την «Κυρία» να θέλει και να ψάχνει νίκη και τρίποντο.

Αν τα καταφέρει θα είναι το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν και το πρώτο εκτός έδρας. Πολύ καλή η παράδοση που έχει η Ανόρθωση μέσα στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας και θέλει να δώσει συνέχεια με μία νίκη που θα την στείλει στη διακοπή με εξαιρετική ψυχολογία αλλά και με γεμάτες τσέπες, αφού οι παίκτες θα επωφεληθούν πριμ σε περίπτωση «διπλού».

Αγωνιστικά ο Ελ Μαέστρο πέρα από τον Μπέργκστρομ δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Μέσα είναι και ο Φαν Νιφ κι έτσι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Send this to a friend