Ψάχνει βελτίωση εν μέσω… σημαντικών απουσιών στην άμυνα
Η ήττα από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα δεν είναι και το τέλος του κόσμου για την Ανόρθωση. Αυτό όμως που προβλημάτισε και δεν άρεσε ήταν η εικόνα της ομάδας. Η εικόνα ενός συνόλου που δεν είχε σωστή δομή, αρχή και τέλος. Ενός συνόλου που δεν κατάφερε να δημιουργήσει και να διεκδικήσει στα ίσα βαθμολογικό όφελος.
Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα ο Ελ Μαέστρο και οι παίκτες του καλούνται να παρουσιάσουν μία πολύ διαφορετική και καλύτερη εικόνα. Να μπορέσει η ομάδα επιθετικά να γίνει δημιουργική και αμυντικά να μην είναι ευάλωτη.
Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες μιας και όλα δείχνουν ότι το πιο πιθανό δεν θα προλάβουν οι Φουρτάδο και Τόσιτς που είναι σημαντικοί για τα μετόπισθεν. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Αρτυματάς και ο τιμωρημένος Φαν Νιφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακόμη και με αυτά τα προβλήματα η Ανόρθωση καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι έχει παλμό και έχει τις δυνατότητες να παίξει πολύ καλύτερα σε σχέση με το τι παρουσίασε στην πρεμιέρα.









