Απόπειρα ληστείας σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα: Ο επίδοξος ληστής χτύπησε με πιστόλι τον ιδιοκτήτη και τον τραυμάτισε στο κεφάλι
ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ
Απόπειρα ληστείας διαπράχθηκε τη Δευτέρα (6/7) το πρωί σε χρυσοχοείο στη Λάρνακα, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Λάρνακας, άγνωστο πρόσωπο που φορούσε μαύρη φανέλα με μακριά μανίκια και γιλέκο εταιρείας διανομής φαγητού, εισήλθε εντός του χρυσοχοείου, που βρίσκεται στην περιοχή Δροσιάς, προτάσσοντας πιστόλι εναντίον του 73χρονου ιδιοκτήτη.
Τότε, όμως, ο ιδιοκτήτης αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον κτυπήσει στο κεφάλι με το πιστόλι, προκαλώντας του θλαστικό τραύμα. Παρόλα αυτά, ο 73χρονος δεν πανικοβλήθηκε, αντιστάθηκε και κατάφερε να τον απωθήσει εκτός του καταστήματος.
Ο δράστης, ο οποίος να σημειωθεί πως φορούσε μαύρο κράνος μοτοσικλέτας που κάλυπτε πλήρως το πρόσωπό του, τράπηκε σε φυγή και εισήλθε σε όχημα που τον ανέμενε εκτός του χρυσοχοείου, το οποίο φαίνεται να οδηγούσε άλλο πρόσωπο, πιθανόν αλλοδαπός. Εκείνη την ώρα στο χρυσοχοείο δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα.
Στη σκηνή έσπευσε κλιμάκιο του ΤΑΕ Λάρνακας, που απέκλεισε τη σκηνή και άρχισε έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, η Αστυνομία αναζητεί οπτικό υλικό από παρακείμενα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κινήσεις των δραστών.
Το θύμα της απόπειρας ληστείας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιπόλαιο τραύμα στο κεφάλι. Του έγινε συρραφή στο τραύμα και πήρε εξιτήριο.









