Τραγωδία Λεμεσού: Πήρε το όπλο… δεν κίνησε υποψίες: Εντατικές έρευνες για απαντήσεις στο τι οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία
Την αιτία που οδήγησε στη τραγωδία της Τρίτης, με το μέλος της αστυνομίας νεκρό και τη σύζυγο του να χαροπαλεύει, αναζητούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.
Μέχρι στιγμής έχει ληφθεί ένας μεγάλος αριθμός καταθέσεων και φαίνεται να προκύπτει ότι το ζεύγος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν μέσα από τζόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκει εστιάζονται οι έρευνες, δηλαδή αν το ζήτημα αυτό αποτέλεσε την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δυο.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί έξω από το Λύκειο του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ζακακι. Ο 55χρονος αστυνομικός αφού πέρασε από τον λιμενικό σταθμό Μαρίνας Αγίου Ραφαήλ, χρεώθηκε το υπηρεσιακό του όπλο 50 λεπτά πριν ξεκινήσει η βάρδια του και αφού ανέφερε σε συνάδελφο του πως θα μεταβεί για πέντε λεπτά στη διοίκηση στο Λιμάνι, αναχώρησε με το προσωπικό του όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, φεύγοντας ο 55χρονος δεν έδειχνε αναστατωμένος ή οτιδήποτε άλλο που να κινήσει τις υποψίες των συναδέλφων του.
Ο αστυνομικός καταγράφεται σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης να κινείται στην περιοχή Ζακακίου και στον δρόμο που χρησιμοποιούσε η σύζυγος του για να μεταβαίνει στην εργασία της. Έξω από το σχολείο οι δυο τους συναντήθηκαν και ακολούθησε το αιματηρό επεισόδιο.
ΒΥΡΩΝΑΣ ΒΥΡΩΝΟΣ-Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
«Όλα τα στοιχεία που έρχονται στην αστυνομία διερευνώνται με πάσα σοβαρότητα για να καταλήξουμε τι οδήγησε, πώς έγινε αυτό το τραγικό περιστατικό»
Νέα δεδομένα βάζει στο κάδρο ο σύζυγος της κόρης της 46χρονης, ο οποίος με δημόσια παρέμβαση του διαψεύδει τις αναφορές περί οικονομικών κινήτρων και αναφέρεται σε οικογενειακή βία.
«Όσα γράφονται για οικονομικά προβλήματα, τρίτα πρόσωπα ή άλλες υποθέσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρακαλώ σταματήστε να δημιουργείτε σενάρια για μια οικογένεια που αυτή τη στιγμή παλεύει να σταθεί όρθια. Το τι ζήσαμε μέσα στο σπίτι μας το γνωρίζουμε μόνο εμείς. Για πολλά χρόνια η μητέρα μου βίωσε μια πραγματικότητα γεμάτη ψυχολογική βία, φόβο και έλεγχο. Πίσω από την εικόνα που έβλεπε ο κόσμος υπήρχε μια γυναίκα που βασανίστηκε και άντεξε πολύ περισσότερα απ’ όσα γνωρίζετε»
Η 46χρονη που φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στο πρόσωπο και στο σώμα, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκεται διασωληνομενη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.







