Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Σύναξη της Παναγίας «Άξιον Εστί» στα Λιβάδια (φώτο)
LarnakaOnline
Με θρησκευτική κατάνυξη και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τιμήθηκε και φέτος η εορτή της Συνάξεως της Παναγίας «Άξιον Εστί», με πρωτοβουλία του Σωματείου μας.
Ο πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στα Λιβάδια. Μετά το πέρας της ακολουθίας πραγματοποιήθηκε η περιφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας στους δρόμους της κοινότητας, παρουσία πιστών, του Αντιδημάρχου Δημοτικού Διαμερίσματος Λιβαδιών κ. Μάριου Αρμένη, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων κ. Παντελή Γεωργίου και κ. Φρόσως Αντωνίου.
Το Σωματείο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κ. Στάλω Βονιάτη για την ευγενική προσφορά του στολισμού της εικόνας της Παναγίας. Την επιμέλεια του ανθοστολισμού ανέλαβε το ανθοπωλείο Nicos Creations, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ιδιαίτερα καλαίσθητη παρουσία της εικόνας.
Μετά την περιφορά ακολούθησε παζαράκι και κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα φιλοξενίας και κοινωνικής συναναστροφής.
Το Σωματείο ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή της, διατηρώντας ζωντανές τις θρησκευτικές και πολιτιστικές παραδόσεις του τόπου μας.












