Φωτιά σε εστιατόριο στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα υπάλληλος
Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 12:15 το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαΐου, στην κουζίνα εστιατορίου, που βρίσκεται στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λεμεσού, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά εκδηλώθηκε σε φριτέζα λαδιού εντός της κουζίνας του υποστατικού. Για την κατάσβεσή της έγινε χρήση πυροσβεστήρων και αφρού, ενώ στη σκηνή ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό της κουζίνας του εστιατορίου. Κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς, υπάλληλος του υποστατικού υπέστη εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο για παροχή ιατρικής φροντίδας.
Η αιτία της πυρκαγιάς αποδίδεται σε υπερθέρμανση λαδιού.









