Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου: Μια βραδιά γεμάτη ανθρωπιά- Παραδώσαμε εισφορά €10.000 στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας
Αποστόλου: Μια βραδιά γεμάτη ανθρωπιά- Παραδώσαμε εισφορά €10.000 στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

Αποστόλου: Μια βραδιά γεμάτη ανθρωπιά- Παραδώσαμε εισφορά €10.000 στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

Εισφορά ύψους €10.000 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, παρέδωσε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Παράλληλα, σε ανάρτησή του, ο Βουλευτής της Επαρχίας Λάρνακας και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, Ανδρέας Αποστόλου, αναφέρθηκε και στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του εν λόγω Ιδρύματος και του Συνδέσμου που θα υπογραφεί εντός του έτους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Μια βραδιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά.

Παραδώσαμε εισφορά ύψους €10.000 στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, χάρη στη στήριξη όλων εσάς, των χορηγών και του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Με ιδιαίτερη χαρά επιβεβαιώσαμε πως το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος μας και του Συνδέσμου θα υπογραφεί εντός του έτους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Λουίζα Στεφανίδου, για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και το πολύτιμο έργο που επιτελείται καθημερινά.

Η στήριξη προς την Παιδοογκολογική Μονάδα και τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα και ευθύνη για όλους μας.

Συνεχίζουμε με πράξεις, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες φωτογραφίες από την εκδήλωση και βίντεο με τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες των γιατρών μας.