Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Άναψαν τα αίματα» στην παρουσία Φυτιρή, ένταση κτηνοτρόφων στη Ριζοελιά – Περικύκλωσαν τον Υπουργό κι άρχισαν να φωνάζουν οι κτηνοτρόφοι (φώτο)
«Άναψαν τα αίματα» στην παρουσία Φυτιρή, ένταση κτηνοτρόφων στη Ριζοελιά –  Περικύκλωσαν τον Υπουργό κι άρχισαν να φωνάζουν οι κτηνοτρόφοι (φώτο)

«Άναψαν τα αίματα» στην παρουσία Φυτιρή, ένταση κτηνοτρόφων στη Ριζοελιά – Περικύκλωσαν τον Υπουργό κι άρχισαν να φωνάζουν οι κτηνοτρόφοι (φώτο)

Κλιμακώνεται η ένταση στη Ριζοελιά, με τους κτηνοτρόφους να έχουν αποκλείσει τον δρόμο.

Λόγω της διαμαρτυρίας, η περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς έχει αποκλειστεί πλήρως και η τροχαία κίνηση δεν είναι δυνατή ούτε μέσω της λωρίδας κυκλοφορίας που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε μείνει ανοιχτή.

Στο σημείο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση, με την Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Λάρνακα να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν στο σημείο έφτασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Φυτιρής, ο οποίος τόνισε στους κτηνοτρόφους πως το να δώσει απαντήσεις στα αιτήματά τους σχετικά με τις θανατώσεις υγιών ζώων, δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

Ο Υπουργός τόνισε πως ο λόγος που μετέβη στο σημείο ήταν η διασφάλιση της ασφάλειας των κτηνοτρόφων, των οδηγών κι όλων όσων βρίσκονται στο σημείο, καθώς και η ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας με την εφαρμογή του επιχειρησιακού πλάνου της Αστυνομίας.

Send this to a friend