€4.545 για καλό σκοπό και 20 φιάλες αίματος από το 7ο Πασχαλινό Φεστιβάλ Προσφοράς στη Λάρνακα
Με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα ολοκληρώθηκε το 7ο Πασχαλινό Φεστιβάλ Προσφοράς στη Λάρνακα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά τη δύναμη της συλλογικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Χάρη στη στήριξη του κόσμου, συγκεντρώθηκαν €4.545 καθαρά έσοδα, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αιμοδοσία, με συνολικό απολογισμό 20 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος.
Η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε καθοριστική, καθώς η συμμετοχή, η αγάπη και η πασχαλινή διάθεση των πολιτών έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στη διοργάνωση, ενισχύοντας το μήνυμα της προσφοράς.
Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στον μικρό Λάμπρο, ο οποίος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και δύναμης για τη φετινή δράση, δίνοντας ακόμη πιο βαθύ νόημα στην προσπάθεια.
Οι διοργανωτές εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς, καθώς και σε όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία του φεστιβάλ, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά.
Σημαντική ήταν και η συμβολή του Θεράπειον Κέντρου Φυσιοθεραπείας & Αποκατάστασης, που στήριξε τη διοργάνωση, ενισχύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της έργο.










