
Ένας ακόμη τελικός που επιβάλλεται να κερδηθεί
Η μάχη που κέρδισε με την Ομόνοια Αραδίππου δεν ήταν σίγουρα η τελευταία για τη Νέα Σαλαμίνα. Αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει και τις υπόλοιπες τέσσερις που απομένουν.
Τώρα υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» και μοναδικός στόχος φυσικά είναι το τρίποντο. Απέναντι σε μία ομάδα που δεν κινδυνεύει πλέον επί της ουσίας η Νέα Σαλαμίνα πρέπει να βγάλει αποφασιστικότητα και δυναμική για να πάρει τη νίκη και να παραμείνει ζωντανή.
Κάθε ματς είναι τελικός και μία ακόμη ελπίδα. Αν χαθεί όμως μία αναμέτρηση χάνεται και το τρένο της παραμονής και στη Νέα Σαλαμίνα είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν με νύχια και με δόντια και αυτό φάνηκε και κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και όχι μόνο.
Το αρνητικό για την ίδια είναι ότι θα είναι ματς κεκλεισμένων των θυρών μιας και είναι τιμωρημένη η ομάδα και θα μπορούν μόνο γυναικόπαιδα και συνταξιούχοι να είναι στο γήπεδο.