Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Έναρξη του 26ου Κύκλου του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λάρνακα
Έναρξη του 26ου Κύκλου του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λάρνακα

Έναρξη του 26ου Κύκλου του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λάρνακα

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Προοδευτική Κίνηση Λάρνακας και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ανακοινώνει την έναρξη του 26ου κύκλου διαλέξεων του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λάρνακα, στις 8 Οκτωβρίου 2024.  

Η διοργάνωση υποστηρίζεται για 13η συνεχόμενη χρονιά από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), το οποίο θα μεταδίδει τις διαλέξεις μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.

Το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο αποτελεί θεσμό στη Λάρνακα και περιλαμβάνει σειρά εκλαϊκευμένων επιστημονικών διαλέξεων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, προσφέροντας τη δυνατότητα δια βίου μάθησης, ενημέρωσης και επιμόρφωσης σε θέματα σύγχρονου επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

 

Οι ομιλητές περιλαμβάνουν διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς και σημαντικούς επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 18 στη Λάρνακα, και θα είναι ανοιχτές στο κοινό. Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των διαλέξεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΡΙΚ στο YouTube ([https://livestream](https://livestream)) ή μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ ([http://cybc.com.cy/audio-on-demand](http://cybc.com.cy/audio-on-demand)).

Η κάθε διάλεξη διαρκεί περίπου 45 λεπτά και ακολουθεί συζήτηση. Στο τέλος του κύκλου διαλέξεων, θα απονεμηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης σε όσους έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των διαλέξεων με φυσική παρουσία.

 

Send this to a friend