Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Δεν αποκτάται χημεία και ομοιογένεια μέσα σε δύο εβδομάδες»
Δημητρίου: «Δεν αποκτάται χημεία και ομοιογένεια μέσα σε δύο εβδομάδες»

Δημητρίου: «Δεν αποκτάται χημεία και ομοιογένεια μέσα σε δύο εβδομάδες»

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τον Άλκη Μπότσο και με τον Ανδρέα Πογιατζή.

«Το μόνο βέβαιο είναι πως χρειάζεται υπόμονή. Δεν μπορείς απλά να πατήσεις το κουμπί και να γυρίσεις την κατάσταση. Με την Πάφο είχαμε καλύτερη εικόνα όμως δεν πήραμε τίποτα, η αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματική. Θα αξιοποιήσουμε τη διακοπή για να δουλέψει ο προπονητής με τους παίκτες. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να δουλέψουμε για να κολλήσουμε νίκες. Δεν γίναμε υπερομάδα, όμως ούτε και τώρα μετά την ήττα μπορώ να πω ότι είμαστε απογοητευτικοί».

«Στην πρεμιέρα κερδίσαμε και είχαμε πολύ περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Με την Πάφο ήμασταν βελτιωμένοι αλλά δεν είχαμε βαθμολογικό όφελος. Έχουμε αρχίσει ένα πρωτάθλημα με συνεχόμενα ντέρμπι. Την προηγούμενη βδομάδα σας είχα πει πως δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα μετά από τη νίκη με τον Απόλλωνα. Κάναμε αλλαγές και στην άκρη του πάγκου και χρειάζεται χρόνος και για τον κ. Μπεργκ. Δεν αποκτάται χημεία και ομοιογένεια μέσα σε δύο εβδομάδες. Με την επανέναρξη μας περιμένει τεράστια πρόκληση και σιγά – σιγά θέλουμε να φτάσουμε στα επίπεδα που αναμένουμε», είπε και συνέχισε:

 

«Κάναμε τις προσθήκες που έπρεπε για να δυναμώσει η ομάδα όπου χρειαζόταν και να έχει περισσότερες επιλογές πρώτης γραμμής ο προπονητής. Η διοίκηση έκανε τις προσθήκες που έπρεπε για να αποκτήσει η ομάδα ποιότητα και βάθος. Ουσιαστικά, πέντε προσθήκες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θεωρούμε ότι είμαστε πλήρεις και αυτήν την άποψη έχει και η τεχνική ηγεσία. Δεν είναι στα πλάνα μας να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι αυτοί που ήρθαν να μπουν το συντομότερο στο κλίμα της ομάδας. Μένουμε ως έχουμε με πολλά νέα πρόσωπα και επιλογές. Αντζιέλσκι και Αϊτόρ έπαιξαν και αυτοί, βασικός και ο Αθανασιάδης».

Οι λόγοι της ήττας από την Πάφος: «Αυτό που στερηθήκαμε ήταν η καλή επιλογή στην τελική μπαλιά και ήμασταν αναποτελεσματικοί, χάσαμε από μια ομάδα που αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τον Γιώργο Ναούμ που παίζει βασικός: ««Να δείξουν οι παίκτες τι αξίζουν και να μονιμοποιήσουν την παρουσία τους στην εντεκάδα. Ο Ναούμ έπαιξε και στα δύο ματς στο αρχικό σχήμα, θετικό που είναι Κύπριος. Στόχος του να μονιμοποιηθεί και είναι στο χέρι του. Θα δούμε και την εικόνα των Κυπρίων παικτών τώρα που θα παίξει η Κύπρος στο Nations League. Είναι περισσότερο στα μέτρα μας οι αντίπαλοι. Το θέμα είναι να φανεί αυτό και στο γήπεδο και να είναι καλύτερη η εικόνα μας».

Αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Απ’ ότι γνωρίζω δεν προκύπτει κάτι, θα τους δούμε τους ποδοσφαιριστές από σήμερα που επιστρέφουν στην προπονήσεις. Το Σάββατο θα δώσουμε φιλικό με την ΕΝΠ κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ Αρένα, έπειτα από απόφαση των προπονητών. Εκεί θα διαπιστώσει την αγωνιστική πρόοδο ο προπονητής μας».

 

Send this to a friend