Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Με τον κόσμο της για το δυο στα δυο…
Με τον κόσμο της για το δυο στα δυο…

Με τον κόσμο της για το δυο στα δυο…

 

 

Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την ευρωπαία Πάφο. Η ομάδα της Λάρνακας μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα με τον Απόλλωνα όπου δεν έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη.

Ο κόσμος θα αποτελέσει μεγάλο όπλο σε αυτή την προσπάθεια μιας και η έδρα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα και οι 4000 και βάλε φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν το απόγευμα (18:30) στο γήπεδο θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Ο Μπεργκ δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Όχι όμως βασικό τον Αϊτόρ μιας και ακόμη ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμος για ενδεκάδα και αυτό πιθανόν να συμβεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι να μπορέσει να πάρει μία νίκη που θα της δώσει ακόμη περισσότερα οφέλη ενόψει της διακοπής και να εκμεταλλευθεί την κούραση της Πάφου από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα για να πάρει την πρόκριση επί της Κλουζ.

Send this to a friend