Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μεγάλα έργα που αναμένονται στη Λάρνακα το επόμενο διάστημα
Μεγάλα έργα που αναμένονται στη Λάρνακα το επόμενο διάστημα

Μεγάλα έργα που αναμένονται στη Λάρνακα το επόμενο διάστημα

 

 

Μεγάλες επενδύσεις, όπως πολυόροφα κτίρια, ξενοδοχεία, καθώς και πολλές οικιστικές και γραφειακές αναπτύξεις, έλαβαν μέχρι στιγμής, κατά την χρονιά που διανύουμε το πράσινο φως, στην βάση όρων και προϋποθέσεων, από την Περιβαλλοντική Αρχή και ετοιμάζονται να εισέλθουν σε πορεία υλοποίησης στη πόλη του Ζήνωνα. 

 

Πιο κάτω, σας παρουσιάζουμε τα έργα στα οποία άναψε πράσινο η Περιβαλλοντική Αρχή μέσα στο 2024 μέχρι στιγμής.

 

Γραφειακή ανάπτυξη στη Λάρνακα

 

Γραφειακή ανάπτυξη, 3,5 εκατ. ευρώ, της εταιρείας Quince Properties, στην τοποθεσία Λειβάδια.

Πρόκειται για κτήριο 12 ορόφων, ύψους 54.20 μέτρων, με συνολικό εμβαδόν 335 τ.μ., του οποίου οι κατασκευαστικές εργασίες θα ολοκληρωθούν 24 μήνες μετά την έκδοση άδειας οικοδομής.

Το έργο θα καταλαμβάνει συνολικό εμβαδό κάλυψης 335 τ.μ. και οι όροφοι 5-11 θα χρησιμοποιούνται ως γραφειακοί χώροι.

 

Πολυώροφο κτήριο στη Λάρνακα

Πολυώροφο κτήριο διαμερισμάτων, το οποίο θα αποτελείται από 11 ορόφους και ισόγειο χώρο συνολικού ύψους 42,4 μέτρων περίπου, στον Δήμο Λάρνακας.

Το έργο της LEGAFER INVESTMENTS LIMITED, με την ονομασία «BEST WESTΕRN ZENON», θα αποτελείται από έξι ορόφους οικιστικών διαμερισμάτων, ένα μηχανολογικό όροφο, ένα όροφο παροχής υπηρεσιών ευεξίας, τρεις ορόφους χώρων στάθμευσης και roof garden.

Το κτήριο θα διαθέτει 24 διαμερίσματα. καθώς και χώρους εμπορικής χρήσης. Επίσης, η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει υπόγειο χώρο 156 τ.μ. βάθους έξι μέτρων περίπου, ο οποίος θα εξυπηρετεί σκοπούς πυρόσβεσης.

Το συνολικό εμβαδόν της ακίνητης ιδιοκτησίας στην οποία προτείνεται να κατασκευαστεί το έργο ανέρχεται στα 1.014 τ.μ. περίπου. Το καθαρό εμβαδόν της προτεινόμενης ανάπτυξης ανέρχεται σε 996 τ.μ. περίπου. Η προτεινόμενη ανάπτυξη θα καλύπτει επιφάνεια 787 τ.μ. περίπου. Επί του παρόντος, ο χώρος χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Send this to a friend