Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ώρα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ!
Ώρα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ!

Ώρα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ!

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Ώρα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ! Στη Μολδαβία χτυπά η καρδιά των «γαλαζοκιτρίνων» απόψε, καθώς διεκδικούν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague απέναντι στην Πετροκούμπ.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στη Μολδαβία με το προβάδισμα που του δίνει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ένα αποτέλεσμα που του δίνει μεν προβάδισμα, αλλά που τον υποχρεώνει να εμφανιστεί δυνατός και στη ρεβάνς για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η αποψινή ρεβάνς δείχνει αρκετά ισορροπημένη κι αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η νίκη της Πετροκούμπ έχει απόδοση 2.89, η ισοπαλία είναι στο 3.11 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ είναι στο 3.00 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δείχνει ισχυρό, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ να παίζεται στο 1.29 και της Πετροκούμπ στο 3.40. Το ενδεχόμενο παράτασης θα το βρείτε στο 6.80 και το ενδεχόμενο πέναλτι στο 6.00. Το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν παραγωγικό από πλευράς γκολ. Τι προβλέπεται για απόψε; Το over 2.5 γκολ δίνει 2.27 και το over 3.5 γκολ είναι στο3.80,  ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.57. Στο 1.88 τοGG, στο 1.82 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend