Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συνεχίζεται η έκθεση της εικαστικού Τούλας Λιασή στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας
Συνεχίζεται η έκθεση της εικαστικού Τούλας Λιασή στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας

Συνεχίζεται η έκθεση της εικαστικού Τούλας Λιασή στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας

 

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορείτε να επισκεφτείτε τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας, που βρίσκεται στην πλατεία Ευρώπης για την έκθεση της εικαστικού Τούλας Λιασή, που ολοκληρώνεται στις 20 Αυγούστου 2024.

Τα αντικείμενα που συνθέτουν τα έργα της Τούλας Λιασή στην έκθεση «Συγχρονίζοντας την ιστορία», γίνονται μάρτυρες της ιστορίας της οικογένειάς της και των εγκλωβισμένων και αφηγούνται την ιστορία των ανθρώπων της Καρπασίας. Είναι μια προσωπική κατάθεση της εικαστικού στην συλλογική μνήμης του τόπου. Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο των 50χρόνων τουρκικής εισβολής και κατοχής.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τη Νέα Πινακοθήκη Λάρνακας – Συλλογή Χριστοφόρου, στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως, όπου παρουσιάζει μια μόνιμη συλλογή 140 περίπου έργων ελληνικής ζωγραφικής και χαρακτικής. Η έκθεση της μόνιμης συλλογής Χριστοφόρου παρουσιάζει καίριες πτυχές της ιστορίας της ελληνικής τέχνης από τα μέσα του 19ου αι. έως τις τελευταίες δεκαετίες του 20ού, με προβεβλημένους, κυρίως καλλιτέχνες, όπου παρέχουν άγνωστα στην συντριπτική τους πλειονότητα έργα για μελέτη και διεύρυνση της γνωστικής εμπειρίας.

 

Ωράριο λειτουργίας των δύο χώρων

Δευτέρα – Παρασκευή:

09:00 – 13:00 & 16:00 – 19:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, 6023, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΤΗΛ 24658848

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΖΗΝΩΝΟΣ ΚΙΤΙΕΩΣ 5, 6023, ΛΑΡΝΑΚΑ

ΤΗΛ/ 00357-24644304

Είσοδος ελεύθερη

Send this to a friend