Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Ο θρυλικός Tom Jones έρχεται την Πέμπτη στη Λάρνακα – Opening act από τον γνωστό DJ Dino G
Ο θρυλικός Tom Jones έρχεται την Πέμπτη στη Λάρνακα – Opening act από τον γνωστό DJ Dino G

Ο θρυλικός Tom Jones έρχεται την Πέμπτη στη Λάρνακα – Opening act από τον γνωστό DJ Dino G

 

 

Ο καλλιτέχνης-είδωλο και ζωντανός θρύλος Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, την Πέμπτη, στις 18 Ιουλίου, στο Land of Tomorrow στη Λάρνακα.

Το νησί μας θα φιλοξενήσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συναυλία για μία μοναδική νύχτα, όπου ο διεθνής σταρ θα προσφέρει στο κοινό μία αξέχαστη μουσική παράσταση με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Η μεγάλη συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τις 8, με τον γνωστό DJ Dino G o οποίος θα παίξει τις μεγαλύτερες 60s, 70s & 80s επιτυχίες.

 

Ο Tom Jones είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές που έχει γεννήσει και αναδείξει η Μεγάλη Βρετανία, στη μακρά και πλούσια μουσική της ιστορία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του που μετράει πάνω από 60 χρόνια, ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους, έχει συγκεντρώσει 36 επιτυχίες στο Top 40, και έχει τιμηθεί με το βραβείο Music Industry Trust Award και με πολλά βραβεία Grammy. Ο Jones θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και καλλιτέχνες στην ιστορία της δισκογραφίας.

Με το ολοκληρωμένο της πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει από θρυλικές μπαλάντες μέχρι σημαντικά διαχρονικά τραγούδια, η περιοδεία “Ages & Stages” υπόσχεται να αναδείξει το πλήρες φάσμα της κολοσσιαίας καριέρας του Tom Jones, ο οποίος αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό με τη χαρακτηριστική του φωνή και το μοναδικό του ταλέντο.

Τηλέφωνο: 70007066 – 22010191

 

 

Send this to a friend