Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Απόλυτα έτοιμη δεν μπορεί να είναι καμία ομάδα στα μέσα του Ιούλη”
Δημητρίου: “Απόλυτα έτοιμη δεν μπορεί να είναι καμία ομάδα στα μέσα του Ιούλη”

Δημητρίου: “Απόλυτα έτοιμη δεν μπορεί να είναι καμία ομάδα στα μέσα του Ιούλη”

 

 

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0, την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» και στον Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

Για την προετοιμασία της ομάδας:

 

«Ανεξάρτητα από την προετοιμασία τα φιλικά είναι για τους προπονητές. «Αυτοί κοιτάζουν την η εικόνα της ομάδας αυτή είναι που κοιτάζουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και τη δουλειά την οποία πρέπει να εξακολουθήσει να κάνει η ομάδα προκειμένου να υπάρχει βελτίωση όσο περνάει ο χρόνος. Το πιο σημαντικό όσο παρατηρούνται αδυναμίες να προσπαθούν να τις διορθώσουν σε συνάρτηση πάντα το μεταγραφικό παζάρι. Κάναμε ένα διάστημα στην Ολλανδία δώσαμε κι 3 φιλικά παιχνίδια ήρθαμε στην Κύπρο ακολούθως πήγαμε στην Αθήνα και δώσαμε φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αύριο είναι η πρόβα τζενεράλε με το ΑΠΟΕΛ. Απόλυτα έτοιμη δεν μπορεί να είναι καμία ομάδα στα μέσα του Ιούλη το θέμα είναι να είσαι σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας που θα σου επιτρέψει να έχεις καλό πρόσωπο».

Για την προπώληση του αυριανού φιλικού αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε δώσει δυνατότητα στον κόσμο που έχει προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι. Ο κόσμος όλων των ομάδων διψάει για να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά. Νομίζω είναι δεδομένο ότι θα έρθει αρκετός κόσμος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Ρομπέρζ αναμένουμε ότι θα επιστέψει. Το πιο σημαντικό είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στα επισημά παιχνίδια να είναι ετοιμοπόλεμοι. Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση τεχνικού επιτελείου. Από σήμερα ο Μάρκους Ρόντεν είναι και αυτός στις επιλογές, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας ίσως αγωνιστεί αύριο».

Τι να περιμένει ο κόσμος από πλευράς ενίσχυσης;

«Είναι γνωστές οι θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση, στην επιθετική γραμμή στην άμυνα. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες μεταγραφικός σχεδιασμός. Έχουμε προβεί μέχρι στιγμής σε 6 προσθήκες πάντα μπορεί να προκύψουν οποιεσδήποτε δεύτερες σκέψεις και ανατροπές».

Για το ενδιαφέρον του Φαράζ από Παναθηναϊκό:

«Αν υπάρχει κάτι επίσημο δεν είναι μέσα από δημοσιεύματα και θέλω να το αφήσω εδώ. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία να σχολιάσω τι γράφει η κάθε οπαδική ιστοσελίδα».

Για το πιθανό αντίπαλο, Πάξι:

«Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να θεωρείς κάτι δεδομένο ειδικά σε αυτούς τους προκριματικούς γύρους. Εμείς περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Το πιο πιθανό θα είναι η Πάξι αλλά ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Εκτός στο πρώτο παιχνίδι 25 Ιουλίου ο επαναληπτικός και ο επαναληπτικός 1 Αυγούστου».

Για την κατάσταση του Κατελάρη και Εγγλέζου:

«Συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμη να ακολουθήσουν τις προπονήσεις ακόμα».

Αν θα παραχωρήσει υπό την μορφή δανεισμού παίκτες η ομάδα:

«Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση αυτή την στιγμή τίποτε δεν μπορεί να το αποκλείσεις στην μεταγραφική περίοδο».

Send this to a friend