Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τη στήριξη της πολιτείας προς απόφοιτους εξέφρασε ο Κ. Κουμής
Τη στήριξη της πολιτείας προς απόφοιτους εξέφρασε ο Κ. Κουμής

Τη στήριξη της πολιτείας προς απόφοιτους εξέφρασε ο Κ. Κουμής

 

 

Ο κ. Κουμής σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κολεγίου εξήρε την υψηλή ακαδημαϊκή μόρφωση, την εθελοντική δράση και το ανθρώπινο πρόσωπο προς την κοινωνία  του Κολεγίου CDA επενδύοντας σε ανθρώπινες αξίες και ευχήθηκε στους 271 αποφοίτους κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία, σημειώνοντας τη στήριξη από την πολιτεία.

H τελετή αποφοίτησης του Κολεγίου CDA Παγκύπρια για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023 – 2024 πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία. Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, Παύλος Μυλωνάς, αφού συνεχάρη το Κολέγιο και τους αποφοίτους, επεσήμανε τη σημαντικότητα της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας καθώς και την ενίσχυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κολεγίου Αθανάσιος Χριστοφόρου ανέφερε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 48 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 παραρτήματα παγκύπρια και 44 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, πλούσια εθελοντική δράση και στόχο προσιτές επιλογές σπουδών για όλους, με επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend