Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Στις €399 χιλιάδες οι εισπράξεις της «Διαδρομής Αγάπης» του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Στις €399 χιλιάδες οι εισπράξεις της «Διαδρομής Αγάπης» του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Στις €399 χιλιάδες οι εισπράξεις της «Διαδρομής Αγάπης» του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

 

 

Οι εισπράξεις από τη «Διαδρομή Αγάπης 2024» του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ανήλθαν στο ποσό των €399.642,36 ενώ τα έξοδα περιορίστηκαν στις 2.868,00, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργου Πενηνταέξ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Διαδρομής Αγάπης 2024 ο κ. Πενηνταέξ ανέφερε ακόμα ότι κατά την περσινή Διαδρομή Αγάπης τα καθαρά έσοδα ανήλθαν στις 362.948,83 ενώ φέτος υπήρξε μία αύξηση €33.825,53 που αντιστοιχεί με ποσοστό 9,32%.

Ο κ. Πενηνταέξ είπε ότι ο Σύνδεσμος, στα 26 και πλέον χρόνια, ανάμεσα σε πολλά άλλα, πραγματοποίησε 24 ετήσιες Διαδρομές Αγάπης που έδωσαν στο Σύνδεσμο το συνολικό ποσό των € 3.547.365,00.

 

Διευκρίνισε ακόμα ότι, ο Σύνδεσμος μέχρι τώρα πραγματοποιήσε 923 ευχές και πρόσθεσε ότι, «βοηθήσαμε οικονομικά τα παιδιά να βρεθούν σε κατάλληλα ιατρικά κέντρα του εξωτερικού για εξετάσεις, επεμβάσεις, μεταμόσχευση μυελού των οστών, κ.ά. Μέχρι τώρα προσφέραμε πέραν των 4.871 οικονομικών βοηθειών».

Mε τη βοήθεια των χορηγών, υποστηρικτών, φίλων και εθελοντών, ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», τα 26 χρόνια παρουσίας του, πρόσφερε συνολικά το ποσό των €13.711.374, είπε ο κ. Πενηνταέξ ενώ χρηματοδότησε μεταξύ άλλων με ένα εκατομμύριο ευρώ την ανέγερση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και με το ποσό των €343.279 το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για τη δημιουργία ειδικού εργαστηρίου, που φέρει το όνομα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με σκοπό να βοηθήσουν στον αιματολογικό τομέα, τα παιδοογκολογικά προβλήματα και την παιδιατρική γενετική (για τα παιδιά με κληρονομικά σύνδρομα καρκίνου).

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος ΔΣ ΑΗΚ, Γιώργος Πέτρου αναφέρθηκε στη Διαδρομή Αγάπης 2024 λέγοντας μια διαδρομή ελπίδας και δύναμης, από εθελοντές μοτοσικλετιστές, που αφιέρωσαν χρόνο και επισκέφθηκαν Δήμους και Κοινότητες σε ολόκληρη την Κύπρο για αυτό τον ιερό σκοπό.

«Ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο, Μια Ευχή έχει μια εξόχως σημαντική αποστολή να φέρει σε πέρας. Εμείς καλούμαστε να τον ενισχύουμε, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για να συνεχίσει να πραγματοποιεί τις ευχές και τις επιθυμίες των παιδιών που αγωνίζονται σε έναν αγώνα με έπαθλο την ίδια τη ζωή.  Εμείς ως ΑΗΚ  θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές μοτοσικλετιστές», σημείωσε.

Καταλήγοντας ο κ. Πέτρου είπε ότι «η πολύτιμη αξία του εθελοντισμού είναι θεμέλιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης γι’ αυτό συγχαίρουμε ξανά τους μοτοσικλετιστές που έλαβαν μέρος και ολοκλήρωσαν με επιτυχία άλλη μια Διαδρομή Αγάπης».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend