Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποια είναι τα φαβορί για τα ημιτελικά του Euro 2024;
Ποια είναι τα φαβορί για τα ημιτελικά του Euro 2024;

Ποια είναι τα φαβορί για τα ημιτελικά του Euro 2024;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το παζλ των προημιτελικών του Euro 2024 συμπληρώθηκε και όλοι πλέον ανυπομονούμε για το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της διοργάνωσης! Οι καλύτερες ομάδες έχουν φτάσει στους «8» και το κυρίως πιάτο του Euro 2024 ξεκινά!

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή με τα ζευγάρια Ισπανία-Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία, με τους νικητές να αναμετρώνται στα ημιτελικά. Το Σάββατο ακολουθούν τα ζευγάρια Αγγλία-Ελβετία και Ολλανδία-Τουρκία, οι νικητές των οποίων διασταυρώνουν στα ημιτελικά. Ποιες ομάδες είναι φαβορί στα ζευγαρώματα των προημιτελικών; Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών δίνουν το στίγμα.

Στο ζευγάρι Ισπανία-Γερμανία η πρόκριση των Ισπανών έχει απόδοση 1.87 και των Γερμανών 1.95 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!Από τη μία οι Ίβηρες έχουν αποδώσει το θεαματικότερο ποδόσφαιρο ως τώρα, από την άλλη οι Βαυαροί δεν έχουν πείσει, αλλά είναι οικοδεσπότες. Ίσως οι Ισπανοί να είχαν μεγαλύτερο προβάδισμα στα προγνωστικά, αν το Euro 2024 διεξαγόταν σε άλλη χώρα… Στο ζευγάρι Πορτογαλία-Γαλλία φαίνεται να υπάρχει φαβορί. Αν και η Γαλλία δεν έχει πείσει και ως τώρα έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι και αυτογκόλ (!), εντούτοις η πρόκρισή της δίνει 1.70 έναντι 2.18 της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και στο ζευγάρι Αγγλία-Ελβετία φαίνεται να υπάρχει φαβορί, μολονότι οι Άγγλοι δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους και οι Ελβετοί απέκλεισαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία. Η πρόκριση των Άγγλων έχει απόδοση 1.60 και των Ελβετών 2.37. Το ζευγάρι Ολλανδία-Τουρκία δείχνει στα χαρτιά το πιο… απλό στα προγνωστικά, με την πρόκριση των «οράνιε» στο 1.31 και των Τούρκων στο 3.50. Θα επιβεβαιωθούν και στην πράξη τα προγνωστικά;

 

Όλες τις αποδόσεις για τα τέσσερα παιχνίδια μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend