Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «Η ΥΚΑΝ τσάκωσε» 30χρονο, τον συνδέουν με υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο
«Η ΥΚΑΝ τσάκωσε» 30χρονο, τον συνδέουν με υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο

«Η ΥΚΑΝ τσάκωσε» 30χρονο, τον συνδέουν με υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών στην Κύπρο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εισαγωγή ναρκωτικών στην Κύπρο, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών.

Ο 30χρονος συνελήφθη στη βάσει δικαστικού εντάλματος αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν χάπια που πιθανόν να σχετίζονται με ναρκωτικά. Ερευνήθηκε επίσης η οικία του όπου εντοπίστηκαν 78 χάπια τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενα φάρμακα, καθώς επίσης και διάφορα άλλα τεκμήρια, που φαίνεται να σχετίζονται με τη διακίνηση χαπιών.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση γυναίκα ηλικίας 31 ετών, η οποία είχε συλληφθεί στις 12 Ιουνίου, 2024, στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, εντοπίστηκαν 5,879 χάπια και εννέα συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενα φάρμακα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Τελωνειακών Αρχών, για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκε και ανακόπηκε για έλεγχο, γυναίκα ηλικίας 31 ετών, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Στην κατοχή της 31χρονης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 5879 χάπια και εννέα χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη, τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για ελεγχόμενα φάρμακα.

Η 31χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

 

Send this to a friend