Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ 31χρονος προσέκρουσε με το όχημα σε πάσσαλο της ΑΗΚ
31χρονος προσέκρουσε με το όχημα σε πάσσαλο της ΑΗΚ

31χρονος προσέκρουσε με το όχημα σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε χθες 31χρονος οδηγός και 25χρονη συνοδηγός μετά από τροχαίο στη Μαλούντα, όπου ο άνδρας βρισκόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε νεότερη ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές, ο 31χρονος αποσυνδέθηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη. Η γυναίκα συνοδηγός πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 6.20π.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 21χρονο, ότι λίγη ώρα προηγουμένως, ενώ βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο, στο χωριό Κλήρου, αυτοκίνητο με συγκεκριμένους αριθμούς εγγραφής, που οδηγούσε άγνωστος του άνδρας, προσέκρουσε στο αυτοκίνητό του. Μετά τη σύγκρουση, ο άγνωστος οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, στο άγνωστο όχημα επέβαινε ως συνοδηγός και μία γυναίκα.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 6.50π.μ., λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, ότι σε δρόμο στο χωριό Μαλούντα, συνέβη οδική σύγκρουση με τραυματίες. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κλήρου, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν αυτοκίνητο να βρίσκεται ακινητοποιημένο, μετά από πρόσκρουσή του σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Send this to a friend