Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συλλογική δουλειά για νέες προοπτικές για τους δημότες, είπε ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού
Συλλογική δουλειά για νέες προοπτικές για τους δημότες, είπε ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Συλλογική δουλειά για νέες προοπτικές για τους δημότες, είπε ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού

Με συλλογική δουλειά και ομαδική προσπάθεια θα προσδώσουμε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δρομολαξιάς – Μενεού νέες προοπτικές και καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους τους δημότες, είπε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Κύπρος Ανδρονίκου.

Σε δηλώσεις μετά από την τελετή Ανακήρυξης Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων, που έγινε στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας, ο κ. Ανδρονίκου είπε πως «εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή. Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι προ των πυλών, είναι εντός των πυλών» ανέφερε.

Η περιοχή μας συνέχισε «ενώνει τέσσερις οντότητες, δηλαδή τον υφιστάμενο Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, το Κίτι, τα Περβόλια και την Τερσεφάνου. Θεωρούμε ότι μέσα από συλλογικότητα, ενότητα αλλά και αποφασιστικότητα μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τον κάθε δημότη, στο κάθε δημοτικό διαμέρισμα, αλλά και να οικοδομήσουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές, ούτως ώστε να είναι ωφέλιμες και χρήσιμες προς τους δημότες» σημείωσε.


Είπε ακόμα ότι «η περιοχή μας χαρακτηρίζεται από μια δυναμική ανάπτυξη και θεωρούμε ότι μέσα από τη συλλογική δουλειά και την ομαδική προσπάθεια θα προσδώσουμε σ’αυτή την περιοχή νέες προοπτικές, νέες δυνατότητες αλλά και καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους τους δημότες».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend