Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Σήμερα οι τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων της 9ης Ιουνίου
Σήμερα οι τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων της 9ης Ιουνίου

Σήμερα οι τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων της 9ης Ιουνίου

Ολοκληρώνεται πανηγυρικά σήμερα η εκλογική μάχη της περασμένης Κυριακής. για ανάδειξη Ευρωβουλευτών και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων.

Στις 08.30 πραγματοποιείται από τον Γενικό Έφορο Εκλογών η ανακήρυξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ενώ στις 09.30 ο Έφορος Εκλογής Πάφου θα κάνει την ανακήρυξη του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Αμφιθέατρο Νέων Κυβερνητικών Κτιρίων.

Στις 10.30 ο Έφορος Εκλογής Λευκωσίας θα κάνει την ανακήρυξη του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία και στις 11.30 ο Έφορος Εκλογής Λάρνακας θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας.

Στις 12.30 ο Έφορος Εκλογής Λεμεσού θα κάνει την ανακήρυξη του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο “Πάνος Σολομωνίδης”, ενώ στις 13.30 ο Έφορος Εκλογής Αμμοχώστου θα προχωρήσει στην ανακήρυξη του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου, Δερύνεια.

Τέλος, στις 14.00 ο Έφορος Εκλογής Κερύνειας θα κάνει την ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Μελών Σχολικών Εφορειών, Κοινοταρχών και Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

 

Send this to a friend