Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Γυναίκα ηλικίας 68 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το πρωί. Συγκεκριμένα ενώ η 68χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, φτάνοντας στο ύψος της περιοχής Αλεθρικού, στάθμευσε το όχημα της στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου και εξήλθε από αυτό.

Διερχόμενος οδηγός, ηλικίας 53 ετών, προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του στο όχημα της, μετακινώντας το και τραυματίζοντας την. Και οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρα. Ο 53χρονος έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο, ενώ η 68χρονη σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, κρατήθηκε για νοσηλεία, σε κρίσιμη κατάσταση αφού φέρει πολλαπλά τραύματα.

 

Η διεκδίκηση ενός πιο αναβαθμισμένου ρόλου στις διεργασίες για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της πόλης, θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του επανεκλεγέντα δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.


Σε δηλώσεις του μετά την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο, ο Ανδρέας Βύρας είπε ότι το θέμα του λιμανιού και της μαρίνας θα είναι ψηλά στην ατζέντα του νέου δημοτικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι αύριο Τετάρτη θα συνέλθει η Επιτροπή Ανάπτυξης Λάρνακας, προκειμένου να καταρτίσει την ειδική ομάδα εργασίας, η οποία θα συνεργαστεί με λειτουργούς του Υπουργείου Μεταφορών αναφορικά με το μέλλον του λιμανιού και της μαρίνας.

 

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι οδηγοί φορτηγών στο λιμάνι Λάρνακας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούνται ως προς την διεκπεραίωση των εργασιών τους, μετά τη διακοπή της σύμβασης με την Kition και την ανάληψη της διαχείρισης του λιμανιού από την Αρχή Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ).

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τον οδηγών Ελενόδωρος Ελενοδώρου, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο για τους οδηγούς, καθότι, όπως είπε, υποχρεώνονται να μένουν για ώρες στο λιμάνι και να κινδυνεύουν με την επιβολή βαριών χρηματικών προστίμων.

Οι οδηγοί θ’ απέχουν από τις εργασίες τους μέχρι να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

 

 

Send this to a friend