Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άσκηση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας για μεγάλο σεισμό (φώτο)
Άσκηση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας για μεγάλο σεισμό  (φώτο)

Άσκηση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας για μεγάλο σεισμό (φώτο)

Η πιθανότητα να πληγεί η Κύπρος μας από ένα μεγάλο καταστρεπτικό σεισμό, είναι υπαρκτή.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι υπηρεσίες πρώτης ανταπόκρισης δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες, άμεσα και με επάρκεια, ένεκα των τεράστιων αναγκών που θα δημιουργηθούν την ίδια στιγμή.

Συνεπώς, η θετική εμπλοκή για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων ενός καταστρεπτικού σεισμού και ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, είναι τεράστιας σημασίας και σε πολλές περιπτώσεις θα αποβεί σωτηρία για πολίτες που θα έχουν τραυματιστεί, ενώ θα απαλύνει τον πόνο σε πολλούς άλλους.


Στη Δύναμη Πολιτικής Άμυνας, εκπαιδεύουμε χιλιάδες πολίτιδες και πολίτες, οι οποίοι υπηρετούν θητεία και εκπαιδεύονται στις Α’ Βοήθειες, Διαβιβάσεις, μέριμνα και άλλα αντικείμενα, προετοιμάζοντάς τους για να βοηθήσουν ατομικά, συνανθρώπους τους, στο σπίτι, εργασία, κοινωνικό περιβάλλον τους ή ομαδικά, στο πλαίσιο της Πολιτικής Άμυνας, σε οργανωμένες αποστολές παροχής βοήθειας.

Οι φωτογραφίες από άσκηση του Σταθμού Πολιτικής Άμυνας Α’ Λάρνακας.

Ενθουσιασμός, πίστη στην αποστολή της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας, ομαδικότητα, επαγγελματισμός και αλτρουιστικό πνεύμα προσφοράς, ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων στις Άσκησεις.

 

 

Send this to a friend