Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος παίκτης θα λάμψει στο Euro 2024;
Ποιος παίκτης θα λάμψει στο Euro 2024;

Ποιος παίκτης θα λάμψει στο Euro 2024;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το Euro 2024 κάνει σέντρα σε λίγες μέρες και, όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, τα φώτα στρέφονται στους μεγάλους πρωταγωνιστές, αφού στα γήπεδα της Γερμανίας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ποιος θα ξεχωρίσει όμως; Ποιος παίκτης θα κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά; Θα είναι ο Κίλιαν Εμπαπέ ο μεγάλος πρωταγωνιστής, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης; Αν το πιστεύετε, η απόδοση στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, είναι 8.00! Έχει αντίπαλο ο Εμπαπέ; Έχει και θα είναι… συμπαίκτης του σε λίγο καιρό, αφού δεύτερο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα της διοργάνωσης είναι ο Μπέλιγχαμ, με απόδοση 9.00. Γενικά η Αγγλία, που θεωρείται φαβορί για τον τίτλο, έχει αρκετούς παίκτες ψηλά στη λίστα για MVP της διοργάνωσης. Ο Χάρι Κέιν και ο Φόντεν έχουν απόδοση 13.00, ενώ ο Σάκα είναι στο 20.00.

Ενδιάμεσα στο 18.00 θα βρείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την Πορτογαλία και τον Ντε Μπρόινε με το Βέλγιο, ενώ ακολουθούν με απόδοση 25.00 οι Γκριεζμάν (Γαλλία), Κρόος (Γερμανία), Μούσιαλα (Γερμανία) και Βιρτς (Γερμανία). Στο 35.00 θα βρείτε τους Ρόντρι (Ισπανία), Ράις (Αγγλία), Μπρούνο Φερνάντες (Πορτογαλία) και Πέδρι (Ισπανία).

 

Όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend